oroszország háború

Nem lesz nagy háború Oroszország és Ukrajna között kapcsolódó cikkeink. A szakember szerint bizonyos mértékben megnyugodhatunk mivel nagy háború nem lesz viszont kis háborúra lehet számítani.


Pin En T 34 Ussr Tanks Art Video

A függetlenként számon orosz sajtó egy része közzétett Ivasov nyílt levelét amelyben a katonatiszt azzal érvel hogy egy Ukrajna.

. Moszkva most teszteli a Nyugatot. Több katonai alegység visszatért állandó állomáshelyére. 1 day agoUkrajnát gyakran szokták Európa éléskamrájaként emlegetni jelentõs élelmiszerexportja miatt így az oroszokkal dúló háború komoly fennakadásokat okozhat az élelmiszerellátásban. Végül is kinek az érdeke ez a háború.

Nézi hogy mennyire erős az amerikai elnök mennyire nyomásálló az új német kormány mire hajlandó Macron aki szeretné újraválasztatni magát. Az orosz-ukrán feszültségek miatt tovább emelkedhet az olaj és a földgáz világpiaci ára is emellett azonban a két ország még egy sor fontos nyersanyag piacán számít. SITARussian Defense Ministry Press Service via AP A háború és Vlagyimir Putyin háborús nacionalista retorikája ellen szólalt fel egy levél keretében egy korábbi orosz tartalékos vezérezredes Leonyid Ivasov. - Ez Oroszország érdeke senki másé.

Valószínűleg Putyinnak a környezetében azt mondták nincs túl.


Rs 24 Jarsz Szallito Indito Jarmu Es Kiserte Foto Orosz Vedelmi Miniszterium Military Vehicles Armored Truck Novosibirsk


Pin On All


Pin Auf Evezredek


Buk M3 Orosz Viking Haboru Muveszete Exercito Brasileiro Exercito Guerras


Equipment Of The Balaton Battle English Russia Page 24 Balaton German Tanks Tiger Tank

Comments

Popular posts from this blog

Leverkusen Vs Bayern Prognose

יובל דיין אקורדים

Pritam Singh Kot Bhai